“Huiselijke

“Aandacht voor

elkaar”

Info

De Huiskamer heeft haar standaard activiteiten elke vrijdag van 10:00u tot 16:00u in wijkaccommodatie De Wester, Havikstraat 1, 5451XG Mill. Een kans voor mensen uit Mill die behoefte hebben aan meer sociale contacten, fysiek misschien wat  moeite hebben om hun eigen boontjes te doppen, of mensen die behoefte hebben aan meer gezelligheid en huiselijkheid.

Zij kunnen in een veilige en warme omgeving samen komen voor een kopje koffie, samen buurten, knutselen, de krant lezen, kaarten of andere spelletjes doen, tv of film kijken, enz.

Bij voldoende belangstelling wordt er ‘s middags genoten van een lunch of een gezamenlijk maaltijd.

In `De Huiskamer´ is er aandacht voor elkaar en van vrijwilligers in een huiselijke omgeving.

Voor wie is het bedoeld?

Voor Millenaren die zich soms alleen voelen en meer contact willen, voor mensen met beginnende dementie of inwoners die fysieke problemen hebben.

Ook voor diegene die minder makkelijk de deur uitkomt of mensen waarvan de mantelzorger het prettig vindt een dagdeel voor zichzelf te hebben.

En voor mensen die buiten de indicaties vallen voor extra zorg.

Wie begeleid dit project?

Het project ‘De Huiskamer’ is een initiatief van de Wijkraad Mill-West met ondersteuning en samenwerking van Sosiom, SWOM en De Wester.

De begeleiding is in handen van een werkgroep van vrijwilligers onder verantwoordelijkheid van de Wijkraad Mill-West. Bovendien zal ´De Huiskamer` begeleid worden door een groep enthousiaste vrijwilligers uit Mill-West en omgeving.

Interesse?

Ben jij diegene of ken jij iemand die zich thuis zal voelen in ´De Huiskamer`, neem dan contact op met onderstaande personen.

Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers voor ´De Huiskamer`.

Spreekt dit project je aan en wil je als vrijwilliger wat betekenen voor ´De Huiskamer`?

Neem dan contact op voor vrijblijvende informatie met onderstaande personen.

Gertie Gerrits

Diny van der Linden